Önkéntesség

Ha már vettél részt hétvégén, és szeretnél szolgáló csapatunkhoz csatlakozni, segíteni missziónkat akár hátterezéssel, gyerekvigyázással, akár a tanítás átadásával, akkor szándékodat ezen az email címen tudod felénk jelezni: testunkteologiaja@gmail.com

A stáb tagjai közül valaki fel fogja venni veled a kapcsolatot és ellát a szükséges információkkal, amiket tudnod kell ezzel kapcsolatban, illetve meg is kérdez téged mindarról, amit nekünk célszerű tudnunk rólad! :)

Imaháttér

Az ima a láthatatlan valóság, ami szolgálatunkat ráhelyezi Isten irgalmas szívére. Innen indul és ezen nyugszik minden, amit csinálunk. Enélkül egy hétvége sem jöhetett volna létre, hiszen a Gonosznak.. . Ha esetleg nincs időd vagy lehetőséged arra, hogy személyesen gyere közénk, viszont szívesen dolgozol együtt közvetlenül a Szentlélekkel és imádságos lélekkel szeretnéd erősíteni szolgálatunk imahátterét, akkor kérjük emailen jelezd ezt felénk, és mi szívesen elküldjük neked is a hétvégéink előtt és után a szolgálatunkért közösenz általunk mondott imakilencedet.

Szent Mihály arkangyal,
védelmezz minket a küzdelemben;
a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk!
Esedezve kérjük: "Parancsoljon neki az Isten!"
Te pedig, mennyei seregek vezére,
a sátánt és a többi gonosz szellemet,
akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban,
Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére!
Amen.

Hogyan működik az adományozás?

Ha anyagi támogatással szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy Egyházunk csodálatos tanításának magvai minél több fiatalhoz eljussanak, ​azt a következő számlaszámon keresztül teheted meg:

Katolikus Ifjúsági Mozgalom, 10702019-19622361-51500003 (CIB Bank).
Bármilyen összegű támogatást megköszönünk!

Az átutalás közleményébe kérjük azt írd: TestTeo adomány.