GYAKOR(LAT)I KÉRDÉSEK

Egész hétvégén ott kell lenni?

Igen. A hétvége olyan összefüggő, egymásra épülő ívvel rendelkezik, hogy csak úgy van értelme, ha végig részt veszel rajta.

Hánytól hányig tart a program?

A hétvégét péntek délután 16.00-17.00 óra között kezdjük el. A napok késő estig tartanak (~22.00), és reggel 9.00 körül kezdődnek. Intenzív hétvégére számíts, pihend ki magad előtte, ha tudod.

Nem Budapestről érkezem, ott lehet aludni?

Általában igen, de ez mindig a konkrét helyszíntől függ. Érdeklődj a szervezőknél!

A hétvége csak pároknak szól?

Nem, ha nincsen barátod/barátnőd/jegyesed/házastársad, akkor is gyere nyugodtan! Ha van, legjobb, ha együtt jöttök, de egyedül is nagyon szívesen látunk! Sőt: ha szerzetesi, papi hivatásra készülsz, akkor is sokat adhat a hétvége.

A párom nem keresztény, így is jöhet?

A hétvége anyaga sokszor keresztények számára is elég nehezen emészthető, sok teológiai elemet tartalmaz, nem biztos, hogy egy ilyen hétvégével érdemes elkezdeni párod evangelizálását. A téma elég nagyszabású, így időhiány miatt nem tudjuk a hit alapjait is bemutatni. Ugyanakkor a hétvége üzenete Isten kegyelméből megérintheti és megnyithatja őt, főleg, ha már eleve van benne nyitottság. Te ismered őt, imádkozd át a kérdést és mérlegeld!

Ételérzékeny vagyok. Tudtok ételt biztosítani?

Igyekszünk mindent megtenni, de ez függ a hétvége helyszínétől is. Amennyiben speciális diétás igényeid vannak, lehetőséged van magadnak biztosítani az étkezéseket (és így természetesen alacsonyabb lesz a részvételi díjad.) Jelezd a részvételi űrlapon!

Mit kell magammal vigyek?

Vállalt sütit, jegyzetfüzetet, tollat, a részvételi díj második felét.

Befizettem az előleget, de mégsem tudok eljönni a hétvégére. Visszakaphatom a pénzemet?

Amennyiben mégsem tudsz eljönni, beszervezhetsz magad helyett mást, vagy átcsúsztathatod az előleget egy következő alkalmunkra, de azt visszautalni sajnos nem áll módunkban. Megértésedet köszönjük.

Voltam már TESTTEO' hétvégén. Lehet duplázni?

A helyek száma és a kapacitásaink sajnos korlátozottak, de írj nekünk, és meglátjuk, mit tehetünk. :)

Ha meghívnál minket

Csak egész hétvégés programra jöttök el?

Lehetőség van arra, hogy a saját közösségedhez egy egész hétvégés programra meghívjátok a csapatot. Ez esetben érdemes már a nyáron megkeresned bennünket, hogy a következő tanévben legyen lehetőségünk ehhez igazítani az egyéb vállalásainkat. Szívesen vállalunk egyéb meghívásokat is, de elsődleges és fő szolgálatunk a hétvégék megtartása, fennmaradó kapacitásunk függvényében örömmel jövünk "testteózni" egyéb programokra. Nagy könnyebbség, ha az esemény előtt legalább 2-3 hónappal felkeresel bennünket, hogy egyeztessünk.

Mit kell biztosítanunk?

Szolgálatunk önkéntes, így részünkről anyagi vonzata nincs a meghívásnak, pusztán az utazási és étkezési, esetleg szállásköltséget kérjük biztosítani. A szolgálatunkhoz azonban minden adományt köszönettel fogadunk. Teljes hétvégéink szervezésekor szükséges a megfelelő helyszín, projektor és esetleg a hangosítás biztosítása, elegendő számú kiscsoportos helyszín, kápolna/templom a napi szentmisékhez. Ilyenkor a meghívók feladata az étkezés megszervezése is.

Hány főnek tudjátok tartani a programot?

Hétvégéinket (erőink okos beosztása miatt) legalább 40 főnek tartjuk, a rövidebb programok ettől eltérő jelentkezővel is lehetségesek.