Mi az a TESTTEO’ hétvége?

A TESTTEO' hétvége 18-35 éves fiataloknak szóló, 2,5 napos lelki képzés. Egyedülállókat, párokat, jegyeseket, friss házasokat is szeretettel várunk. 

Szemléletmódunkban is II. János Pál pápát szeretnénk követni. Nézőpontunkat a személyes életállapotunkból (egyedülálló, párkapcsolatban élő, jegyes, házas, papnövendék, pap, megszentelt életű) és környezetünkből származó tapasztalat és az Egyház tanítása formálja. A TESTTEO' hétvége során amellett, hogy 8 előadásban bemutatjuk a test teológiája tanítás fő mondanivalóját, tanúságtételekben és kiscsoportos beszélgetésekben személyes tapasztalatainkat is megosztjuk, ill. naponta lehetőséget teremtünk arra, hogy szentmisében és a kiengesztelődés szentségében találkozhassunk Jézus Krisztussal. Miért? Azért, hogy egyre teljesebben megismerjük a megtestesülés és a megváltás misztériumát, továbbá hogy egyre jobban tudjuk önmagunkat testestül-lelkestül a másiknak ajándékozni.

Következő hétvégéink

2023/2024 TestTeo' hétvégék tervezett időpontjai

Szeptember 8-10.
(Budapest)

November 17-19.
Budapest (Szalézi közösség meghívása)

Január 26-28.
Budapest

Április 5-7.
Szeged (Jezsuita Szakkollégium meghívása)

Hogy lehet jelentkezni?

A test teológiájáról szóló hétvégék hála Istennek sokakat érdekelnek, néha várólisták is alakulnak.

A könnyebb tájékozódás és jelentkezés érdekében készítettünk egy űrlapot. Ezt kitöltve "elsőként" tudunk benneteket tájékoztatni a soron következő hétvégéről, az aktuális jelentkezési lehetőségekről.

Testünktől Vágyainkig

Miért vannak vágyaink? Miért vannak szexuális vágyaink? Mi az a tisztaság, és miért hív erre Jézus? Mit jelent férfinak és nőnek lenni? Hogyan randizzunk?

Kincstár

Ajánlott honlapok, könyvek, dokumentumok, podcastok, videók egy helyen.