TnV lelki hétvége középiskolásoknak

Miért vannak vágyaink? Miért vannak szexuális vágyaink? Mi az a tisztaság, és miért hív erre Jézus? Mit jelent férfinak és nőnek lenni? Hogyan randizzunk?

Néhány kérdés, amiről szívesen beszélgetnénk veletek a Testünktől Vágyainkig Hétvégén. Szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatainkat, és a Katolikus Egyház tanítását, ami egy felszabadító ÖRÖMHÍR!


Legközelebbi hétvégénk előreláthatóan 2024 november 15-17 közt kerül megrendezésre. Ha szeretnél értesítést kapni róla, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. 

Az őszi hétvégéről készülő Facebook-eseményt is megtaláljátok majd itt!

Addig is bármilyen kérdéssel elérsz minket a tnv.hetvege@gmail.com email címen.

Amire számíthatsz:

  • Jó hangulat
  • Korodbeli jófej emberek
  • Őszinte légkör - nem beszélünk mellé, és sok saját sztorit hozunk
  • Izgalmas előadások, workshopok
  • Isten

Korábbi résztvevőink ilyeneket írtak a hétvégéről:

Leírhatatlanul jó érzés volt egy ilyen szeretettel teli légkörben lenni, ahol mindenki, (de tényleg mindenki!) figyelmes, nyitott és őszinte. Az első kedves mosolytól kezdve a búcsúölelésig sok mindennel gazdagodtam a TnV csapatának köszönhetően. Új embereket ismerhettem meg, kiszakadhattam a szürke hétköznapokból és nem mellesleg feleletet kaptam az eddig meg nem válaszolt kérdéseimre.
Új, igazabb Istenképet, szabadságot, hogy lehet beszélni a szexualitásról és közösségélményt Istennel.
Egy nagyon nagy löketet kaptam a mindennapi életemhez és a Jóistennel való kapcsolatom ápolásához is.
Egy választ Istentől, egy megerősítést, hogy azokkal az értékekkel, amik nekem fontosak nem vagyok egyedül...Évek óta kerestem már olyan embereket, akikkel ilyen témákról is tudok őszintén, korlátok nélkül beszélni és itt most mindenki ilyen volt és egyszerűen még most se tudom felfogni mennyire hálás vagyok mindezért!

Jól hangzik, ugye? Ha 10, 11. vagy 12. évfolyamos vagy, várunk szeretettel!
Bármilyen kérdéssel elérsz minket a tnv.hetvege@gmail.com email címen.

Vezetőknek

Ha ilyen korú csapatot vezetsz (Regnum, cserkész stb.), és érdekel a hétvége, szeretettel várjuk a csapatodat és természetesen Téged is! Ha szeretnél Te is jönni vagy a hétvégéről információkat kapni ezen a linken tudod ezt jelezni!

Kik vagyunk mi, a szervezők?

Egy csapat lelkes fiatal felnőtt, akik már évek óta foglalkozunk Szent II. János Pál pápa tanításával, a Test Teológiájával, amely szexualitásról, férfiról és nőről szól. Nagyon szeretnénk Nektek, fiatalabbaknak is továbbadni valamit abból az örömhírből, amit ennek a tanításnak a kapcsán az életünkben megélünk.

Hétvégéink a Katolikus Ifjúsági Mozgalom (KIM) és az Esztergom-Budapesti Egyházmegye ifjúsági referense támogatásával valósulnak meg.

TnV hétvége trailere


Mi is a TnV hétvége?


Koordinátorunkkal, Szabó Zsomborral készült interjút itt halgathatod meg