Útikalauz mindannyiunknak - Isten testünkbe írt üzenetéhez (könyvbemutató és előadás)

2023.02.01 17:28

Nagy örömmel hirdetjük Nektek ezt a febr. 18. szombat délutáni eseményt, melyet lelkesen és izgalommal szervezünk.
Ahogyan ezt sokan megtapasztalhatták már: Szent II. János Pál pápa tanításában mindig van "hova mélyülni" - különösen, ha ez olyan mindannyiunkat érintő témáról szól, mint a test teológiája.

A TestTeo's stáb tagjainak közreműködésével 2022 őszén jelent meg magyar nyelven, a parkattkonyvek.hu jóvoltából:

Corbin és Birgit Gams: Útikalauz szerelmeseknek
II. János Pál pápa, A test teológiája a gyakorlatban című könyve. 

Ebből az alkalomból hívtuk meg a szerzőpárost Budapestre, és várunk Titeket és barátaitokat-ismerőseiteket egy könyvbemutatóval egybekötött előadásra. Mi nagyon várjuk :)

Helyszín: Párbeszéd Háza (1085 Budapest, Horánszky utca 20.)
Időpont: 2023. február 18. (szombat) 16:00
Regisztráció: a szervezők (azaz a mi:) munkájának segítése, és a megfelelő számú tolmácsvevők biztosítása érdekében kérjük EZEN a linken regisztráljatok.

Corbin Gams-t joggal nevezhetjük az "európai Christopher Westnek", nagyon hasonló a könyv felépítése A test teológiája kezdőknek-hez - azonban az európai olvasónak talán egy kicsit könnyebben befogadható. Egyszerre mély, szép, ugyanakkor nagyon egyszerű és logikus módon vezeti be az olvasót abba: mit is jelent odaajándékozni magunkat másoknak.

Sok szeretettel várunk Benneteket, s köszönjük, ha továbbítjátok a lehetőséget barátaitoknak-ismerőseiteknek-közösségi listákra stb.
(a Párbeszéd Háza 200 fős konferenciatermét béreltük ki, így - ha mindenki regisztrál - biztosan jut majd hely "mindenkinek" :)

A rendezvény facebook eseménye: Útikalauz mindannyiunknak Isten testünkbe írt üzenetéhez - Könyvbemutató, előadás, születésnap...

Az esemény plakátja letölthető innen.

A találkozást várva,
a TestTeo's csapat