Lelki adoptálás

2019.03.25 15:51

Ma, amikor Jézus Krisztus megfoganását és Szűz Mária IGEN-jét ünnepeljük, szeretettel ajánlunk figyelmetekbe egy csodálatos kezdeményezést, a "lelki adoptálást"! Ennek során lélekben örökbe fogadhattok, imáitokkal 9 hónapon keresztül kísérhettek egy megfogant kis életet, akit az abortusz fenyeget. A lelkiadoptalas.hu  honlapon olvashattok imákat, megható tanúságtételeket, jó programokat.

Mit vállal, aki örökbe fogad egy kis magzatot? Hogy 9 hónapig minden nap elmond érte egy fohászt és egy tized rózsafüzért, de akár böjttel, lemondással vagy jócselekedettel is megtoldhatjátok a felajánlást! Ez kb 5 perc a napodból - de megmenthetsz vele egy életet, egy családot! Ha letöltitek az app-ot, megtalálható benne az adott napra vonatkozó rózsafüzér titkot, néhány mély gondolattal. Minden hétre olvashattok benne egy tanúságtételt, és egy-egy képet is találtok a babácskátokról, ami megmutatja, éppen akkor mekkora is ő -akit nem ismertek.

És hogy még miért jó? Így is készülhettek saját szülővé válásotokra! Vagy újra átélhetitek azt!

Szeretettel ajánljuk nektek ezt a meghatóan szép kezdeményezést! Kezdjétek el még ma! (A csapatunkból már többen lelki szülei vagyunk egy-egy kis életnek! Nagyon felemelő!)