Jelentkezési lehetőség jegyeseknek szóló TestTeo' hétvégére

2023.01.19 17:10
Nagy örömmel adjuk hírül, hogy 2023. febr. 24-26 között jegyeseknek szóló TestTeo' hétvégét szervezünk, melyre sok szeretettel hívunk Benneteket!  
A hétvége felépítése, tartalma közel azonos a "hagyományos" TestTeo' hétvégéink tartalmával: Szent II. János Pál pápa "Test teológiája" tanítását szeretnénk átadni. 
Hisszük, hogy ez a tanítás olyan "útravaló" lehet minden jegyespárnak, ami nagyon sokat segít a házasság szentségére és a házas életre való minél mélyebb felkészülésben. Igyekszünk életetek nagyon sajátos, de nagyon meghatározó (és nagyon rövid!) időszakának fontos kérdéseire fókuszálni, ezért a kiscsoportos megosztás mellett természetesen lesznek páros idők is, illetve néhány élethelyzetetekhez kapcsolódó "extra" programlehetőség.
 
Az alábbiakban olvashatjátok az alapvető információkat a programról:
 
Dátum: 2023. február 24-26.
Időtartam várhatóan:
- péntek: 16:00-22:00
- szombat: 8:15-21:30
- vasárnap: 8:30-16:30
A program bejárós, tehát ki-ki otthon alszik. Vidékiek esetében egyszerű hálózsákos-matracos szállást tudunk biztosítani igény esetén.
Helyszín: Budapest, Margit híd közelében
Célközönségünk: jegyesek (esetleg 1-2 éve házasok)
Részvételi díj: Jelen rezsi- és élelmiszerárak miatt jelentősen megugrott a hétvége költsége, 2 opciót tudunk felajánlani:
A)Teljes ár: 30 000Ft/ pár: meleg kétfogásos ebédet, szombati vacsit, kávét-teát, nasit biztosítunk. 
B) Ebéd nélküli ár: 18 000 Ft/pár: a meleg étkezésről ti gondoskodtok magatoknak, de szombati vacsit, kávét-teát, nasit biztosítunk.
 
A program szerves része a napi szentmise.
 
Kérünk, csak akkor jelentkezzetek, ha végig ott tudtok velünk lenni!
 
Regisztrációs link: itt tölthetitek ki
(A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni, ezért érdemes mihamarabb regisztrálni.)
 
Ha beérkezett a jelentkezés, akkor emailben megírjuk, hogy hova kell majd utalni az előleget (10 000 Ft/pár) -  a jelentkezéseket pedig az előleg beérkezésével véglegesítjük.  
A hétvégével kapcsolatos kérdéseket a regisztrációs e-mail címünkre várjuk: tthvregisztracio@gmail.com  (Kérjük, a tárgyban feltétlenül szerepeljen: JEGYES hétvége)
 
Szeretettel várunk minden jegyespárt! Köszönjük, ha segítetek, hogy minél többekhez eljuthasson a program híre és továbbítjátok az információkat más érintetteknek is.
 
Szeretettel és várakozással
a TESTTEO'-s csapat